Påskafton 31 mars 2018

Hej stalkers!

Dagarna går fort här men ändå känns dem längre än vanligt (Inga mobiler?)  Tyvärr så kan vi inte säga att vi saknar er för vi har det bäst här HA HA! Vi började dagen med sovmorgon till kl 8.45, det va najs. Frullen var god enligt alla. Dagens städtävling gick till grabbarna och deras Bobsaft-vin-nattvard och fika. Lektionen var jätterolig (jen<—-) Efter middagen så gick vi en tipspromenad och det slutade med att gruppen ”Prisa Gud” vann två påsar chips och vi andra vann luft. Efter det var de kyrkospel och det var jätte kul eftersom vi fick spela upp våra egna teatrar. Eftersom det är påskafton fick vi påsksupé. Vi fick dessutom måla ägg, det blev allt ifrån porträtt till jesuskycklingar. Sedan fick vi efterrätt som bestod av glass och varm hallonsås eller piggelin med hallonsås för veganer och laktosintoleranta Sen var det fika och sedan lek på vinden med alla. Completorium hände sedan och vi sjöng Lucas favorit låt (nr 56). Idag har Klara och Ebba fått sina smeknamn, Lulu och Stampe och igår fick Simon S smeknamnet Sälen.

Nu är det snart godnattkramar som Sälen tycker är udda (vi arbetar på förändring av det…)

Hej då

//Lucas, Stampe, Tuva och resten på Sundborn!

Tipspromenad på väg mot Löfnäs gård.
Kajsa, Tumba och Oskar bildade eftertrupp.
Sundbornsån
Tipspromenad i solskenet.
Påskaftonsbuffé
Påskaftonsbuffé

Kortleken
Kortleken
Stina leder Kortleken