Fredagen den 16 november 2018

När vi kom hit så blev varmt välkomnade av både ledare och föräldrar. Sedan hade vi en lång och lärorik genomgång av det vi kunde förvänta oss av förträff. Sedan sa vi hejdå till föräldrarna. Vi gick efter det till våra rum och fick lägga in våra saker där.  När vi hade gjort det så skulle vi köra namnlekar för att lära känna varandra bättre. Vi åt sedan kvällsmat som bestod av tacos. Därefter skulle vi bädda våra sängar och göra oss hemma i rummen.  Vi lärde oss också hur det skulle vara att ha ett completorium som var ett sätt att avrunda kvällen där vi sjöng och bad. Sedan tog vi oss tillbaks till vinden där vi hade lekar bland annat kram leken för att lära känna varandra bättre. Vi hade efter det ett riktigt completorium det innan var för att lära oss hur det går till. Efter det så sa alla god natt till varandra och man skulle sedan byta om till pyjamas. Alla satte sig i en ring på vinden och då kom alla andra upp och sjöng för oss. Därefter gick alla tillbaks till sina rum och de flesta gick och la sig.tack för en bra dag!