Torsdagen den 9 juli 2020

Dagen började med att kapell klockan ringde och vi alla kom i tid till skillnad från några specifika konfirmander 😉 . Sedan åt vi frukost, innan lektionen var det städtävling som vissa inte visste om 😉 . Lektionen handlade om treenigheten och om Guds kärlek. Efter detta var det fika där det inte var kakor och vissa personer var chockade 😉 . Middagen kom och alla åt med glädje. På fritiden var det några som chilla men för andra var det FAFNU efter gårdagens bravader 😉 . Sedan kom kyrkospelet och vi öva på dans samt rekvisita och utklädnader. Till kvällsmat var det restfest och köttbullarna gick åt fort. Vi spelade volleyboll på kvällsaktiviteten och sand var iskall. På kompletoriet efteråt var det några som tabbade sig 😉 .

Tyvärr förlorade vi två riktiga legender, Kalle och Niklas, vi längtar redan på deras återkomst.

Shoutout Rotan och JETSKII!!!

Johan och Lucas

Jacob