Fredagen den 17 juli 2020

Hej kära bloggläsare!

Detta blir det sista blogginlägget för vår del, då vi åker hem imorgon (noooo). Det känns som att det var igår vi kom hit till gården, och om mindre än 24 timmar ska vi lämna den, det är jättetråkigt! Hursomhelst, vi ska se till då att detta inlägg kommer att bli det bästa inlägget på den här bloggen!

Dagen började med en välförtjänad sovmorgon, tills att mamsen och papsen väckte oss med deras fina ”Goood morgooooon”. Efter det var det morgonbön, sedan åt vi en jättesmarrig frukost. Vi fick tid för att skriva i varandras minnesböcker och för att träna på presentationerna till på lördag under förmiddagen. AL:arna försökte överraska oss med vattenkrig, men det var inte så lyckat. Alltså, det ser ju lite misstänksamt ut om alla de går runt i badkläder och fyller hinkar med vatten!

Sedan var det dags för middagsbön och jättegod middag (mums). Under eftermiddagen var alla spända inför kyrkospelet som skulle ske senare på kvällen, och vi såg till att allt var fixat och klart. När klockan hade slagit tre var det dags att bege sig till kyrkan för den sista repetitionen. Allt gick supersmidigt och vi kände att nu var vi verkligen redo. Vi cyklade tillbaka till gården för att äta jättegod kvällsmat, sedan var det bara att cykla tillbaka till kyrkan för att utföra showen – nu på riktigt.

Allt gick precis som det skulle – det var perfekt! Alla blev superglada och superlättade när vi hade klarat av allt, och vi dansade runt och sjöng i nästan 15 minuter. Med ett leende på läpparna begav vi oss tillbaka. Sedan bjöds det på korv med bröd vid lägerelden, och vi fick veta att Wuhan Clan vann Corona Christ Cup, grattis! Dessutom var det Inre 10:e som vann städtävlingen för denna vecka, grattis ni med!

Vi fick sedan tillbaka våra biblar, och vi fick stora kramar från alla ledare. Många var ledsna för att vi alla ska åka hem snart, och vi kramade varandra extra mycket både vid godnatt kramarna och under completoriet.

Detta var allt från oss! Alla DK, AL, och ledare som har varit här under detta läger kan hålla med om en sak: Detta har varit tre underbara veckor med både skratt, lycka, och gråt. Vi har träffat massvis med underbara personer och skapat minnen för livet.

Tack alla ledare och personer inom IFSS som har gjort detta läger möjligt! Tack alla AL som har kommit och gått, som har varit vid vår sida hela tiden, och får allt att fungera på gården. Tack mamma Emma och pappa Rasmus, för det ovärderliga jobbet ni har gjort för oss och hjälpt oss! Tack alla konfirmander för den otroliga upplevelse vi har fått dela tillsammans, och för dem vänskapsband som kommer att hålla för livet!

Speciellt vill vi tacka dig – vår käre läsare. Oavsett om du är en förälder, en DK eller AL från det här året som läser detta i framtiden, eller någon som kanske ska konfirmera sig här på Sundbornsgården i framtiden, så vill vi tacka dig för att du har tagit din tid att läsa dessa inlägg, och delat denna upplevelse med oss!

Good bye!

Skrivet av Linn, Greven, Nike, och Alastair (och omskriven av Alastair klockan ett på natten då det första dokumentet försvann)

 

Drängbas vecka 2 och 3. Allas vår Tumba.
Sista veckans husmödrar och ansvariga för den fantastiska konfirmationslunchen, Camilla och Boss.
Huvuddräng sista veckan var Simba.
Sista veckans huvudpiga: Klara. Inventeringens okrönta drottning.