Onsdagen den 7 juli 2021

Idag vaknade vi av Tobbes fantastiska ljusshow (han tände och släckte lampan x antal gånger). Frullen var fantastiskt uppdukad inomhus då det var blött utomhus. Raphaël blandade dagens dunderhonung bestående av ; kaffe, juice, socker, honung och filmjölk och 3 tepåsar). Mycket uppskattad häxblandning som hela bunten smakade (inte). Efteråt hade vi en fantastiskt rolig och lärorik lektion som handlade om Jesus, tror vi. 🙂 Till lunch åt vi chicken nuggets med ris. Efter lunch var det dags för fritid. De flesta hade FAFNU (frivilligt arbete för nattligt utespring) då de blivit haffade av ledarnas spaningspatrull. Sedan var det dags för kyrkospel. Där vi börjat spåna fram idéer  till vårt kyrkospel. Efter kyrkospelet var det dags för aktivitet, Capture the flag. Det var AL:are mot konfirmander. AL:arna vann (med fusk tycker vi konfirmander, särskilt ledare Tobbe). Sen så fick vi kärleksmums (chokladhögar). Senare på kvällen var det korvgrillning och marshmellowsmys vid elden.

Ha det gött!

Från Ellen och Dagmar