Tisdagen den 5 juli 2011

Halli hallå!!

Idag har varit en mikki spenande och händelserik afton, så som alla andra dagar här på SBG! Det känns faktiskt som om vi har varit här i många många år, så hemma känns det här och vi kan nog konstatera att samtliga trivs!!!!!

Nåväl, idag har vi haft lecstion, där vi studerade Guds tio budord samt gjorde korsord och sudoky. Sen har vissa av oss haft fritid och åkt och badat, handlat glass eller bara slappat medan andra har slitit med FAFNU som bland annat innebar avloppsrengörning, kompostflyttning, grästrimmning, ogräsplockning med mera……..Vi har även börjat grovskriva manuset till kyrkospelet. OCH ÄTIT!!!!! wiho

Jaja nu ska vi strunta i att bry oss om att uppdatera läget och dra ut på gården och kramas. TJENIXX

/Jonis Johansson Agnezchca Jensen

v1d2 1
Middagskö till fjällpastan
v1d2 2
FAFNU med gräsklippning på programmet
v1d2 3
Huvudpigan Viktor och pigan Bianca bakar honungsbröd
v1d2 4
Tekniken når Sundbornsgården; Ledartoan bevakas elektroniskt (tror konfirmanderna)
v1d2 5
Volleybollturnering