Onsdagen den 6 juli 2011

tja tja bloggen!
I morse var dom flesta utvilade, eftersom det nattliga utspringet var tämligen begränsat så att säga (hosthostrebeccahosthost). Som vanligt hade vi lektion idag, där vi lärde oss om olika religösa symboler. Efter ett tag tyckte Kajsa att vi började se trötta ut (vilket vi inte gjorde). Hon föreslog att vi skulle gå ut och leka! Ett inslag i leken var att man skulle blunda, och när vi gjorde det som kom AL:arna och hällde vatten över oss, vilket startade ett stort vattenkrig. Skador på slagfältet var en fläskläpp, ett jack i ryggen, ont i ryggen, rispade armar och händer, och buckla på en viss prästs nya bil.
walla bok!
Hejdå!
Hejdå alla glada bloggläsare! P.S. imorse såg vi en fågel cyklande på taket! öhkräm

Daniel & Jonathhhhhan! 😀

v1d3 1
Knutleken…
v1d3 2
…som övergick i vattenkrig
v1d3 3
Gustaf och Kajsa visste inget om detta
v1d3 4
Emil tar sin uppgift som fritidsledare på stort allvar
v1d3 5
Samling för brännboll
v1d3 6
Full fart på brännbollsplanen