Torsdagen den 7 juli 2011

Tjenare!

Idag har vi vart väldigt trötta. Alla ville bara sova eftersom alla hade vart uppe och grillat. Därför fick alla DK och AL FAFNU. Det var inte kul men innan vi fick jobbig FAFNU hade vi kyrkospel. Efter vi rensat ogräs på FAFNUn hade vi lektion.
På lektionen pratade vi om ondska och förlåtelse. Även fast vi hade bytt plats på lektionen och kyrkospelet så att lektionen var kortare så kändes det som en evighet! Efter kvällsmålet hade vi olympiad med dragkamp, det var kul förutom att ledarna vann och man fick ont i händerna… Sedan gjorde vi sammarbetsövningar i olympiadlagen.

Nu äter vi kvällsfika så vi ska inte blogga mer.

Framför oss väntar en skön sovnatt utan spring:D

Många kramar Klara och Björn

v1d4 1
Dragkamp. Klara, Madeleine och Fanny
v1d4 2
August, Daniel, Jonatan och Simon och fler är åskådare till dragkampen
v1d4 3
Kajsa stöttade ledarlaget
v1d4 4
Ledarlaget tar i för kung och fosterland
v1d4 5
Samarbetsövning. Vänd på filten utan att kliva av den.
v1d4 6
Samarbetsövning Blindgångarlabyrint