Torsdagen den 4 juli 2013

Hej, hej alla!

Idag blev vi blev väckta av döden kl 08:00 (två ALare med hög musik). Det var inte trevligt. Sen åt vi frukost och efter det hade vi städtävling. Klockan 10 började vår lektion där vi redovisade vår hemförsamling och dop framför våra syskon, efter det fick vi fika och sen var det en timmes mer lektion. Dagens middagsbön hölls av Patric, Otto, Malin och Jenny. Sedan åt vi korv [stråganof]. Efter maten hade majoriteten av konfirmanderna FAFNU. Sedan hade vi kyrkospel i två timmar, 1 timme lek/övning och 1 timme manuskrivande. Efter vi hade ätit var det kvällslekar, vi skulle samla föremål på varje bokstav, det var lag som tävlade mot varandra (olympiadlagen) och vi fortsatte kvällen med ännu mer lekar. Completoriumet inledde kvällen och följdes av fika och nu sitter vi här och skriver.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Made by Eric L, Tor och Sofie.

v1d4 1
Konfirmanderna chillar
v1d4 2
AL-Gustaf målar tionde och AL-Jesper håller stegen lagom stadigt
v1d4 3
”Jonathan, jag ser ljuset!”
v1d4 4
Veckans huvudpiga Daniel kan både baka bröd och göra roliga miner.
v1d4 5
Olympiadlagen samlar ihop sig inför bokstavsjakten!