Fredagen den 5 juli 2013

Hej bloggen, vi började dagen med morgonbön. Alla var väldigt trötta för att vi hade varit uppe på natten. Sen åt vi frukost och efter det hade vi lektion. Kalle svarade på våra frågor som vi ställt på våra kyrkogångslappar, och sen målade vi bilder om hur jorden skapades. Till lunch åt vi hamburgare och efter lunchen hade alla DK:s och AL:are FAFNU. Vi skrapade av färg från husväggar, rensade gångar, volleyboll planen, klipptegräsmattan, plockade upp i vedbon och städade mammas bil (Clara). Efter FAFNU:n fick ett gäng trötta ungdomar gofika (kladdkaka). Sen var det kyrkospel för oss konfirmander där vi mest satt och diskuterade om hur vi skulle lägga upp kyrkospelet. Sen åt vi middag och efter det var det var det Olympiad, där grenen var volleyboll. Sedan var det mässa och efter det kvällsfika. Nu blir det godnatt kramar 😀

Sundbornskramar från Erik E, Kattis och Josefine.

v1d5 1
Sven, Tove, Gabriel, Ingrid, Sofie och Arvid på lektion
v1d5 2
Hannes ger allt! Lagkamraterna är inte sena att komma till undsättning.
v1d5 3
Patric får in en fullträff!
v1d5 4
AL-Jesper och konfirmanderna Gabriel och Josefine står rakryggade inför ledarnas serv.
v1d5 5
Även i publiken har man det kul! Bland annat Carl, Henrik och Tor kan intyga det.
v1d5 6
Drängbas Christian, husmor Martin och mamma Clara pustar ut.
v1d5 7
AL-Madde hälsar på korna i hagen intill.