Måndagen den 30 juni 2014

HALLOJSAN!

Runt sextiden anlände vårt sällskap till denna frodiga gård. När vi hade fört konversationer ett tag på gårdsplanen så fick vi bud om att vi skulle infinna oss till aftonvard (kvällsmat). Vi blev serverade ris med dragonkyckling. Den smakade förträffligt. Sedan fick vi leka lekar på vinden. Bland annat kramleken och namnlekar. Därefter samlades vi i kapellet för kvällsbön och sånger. Sedan frossade vi på smörgåsar, dock hade vi en ljuvlig kopp te vid våran sida. Snart väntar godnattkramar i skymningsljusets sista strålar, vilka letar sig in genom vindsfönsterna likt en gyllenröd matta.

Lev väl kära läsare! Med ytterst vänliga hälsningar Elias, Signe och Alma! 😀 😛

v1d1 1
Ankomst till gården
v1d1 2
Det var kul att träffa alla kompisar igen
v1d1 3
Lekdags! Kramleken är en SBG-klassiker
v1d1 4
Tobias kämpade tappert, men tjejerna var oslagbara