Tisdagen den 1 juli 2014

Tjenare!

Idag var andra dan på sommarlägret. Vi blev väckta klockan 8 på morgonen av två AL:are med kastrullock. De flesta tyckte inte att det var särskilt mysigt…Efter att vi hade haft morgonbönen och ätit frukosten så hade vi lektion om de tio budorden. Vi fick också komma på egna levnadsregler. Efteråt så hade vi den första konfirmationsgruppen den första middagsbönen. Efter lektionen så hade vi fritid och de flesta cyklade ner till paletten och köpte godis och läsk. Efter fritiden så fick vi en jättegod kladdkaka. När vi fikat färdigt så hade vi en kyrkospelslektion men dock så kom vi inte fram till vad vi skulle ha för något kyrkospel… När vi sedan åt kvällsmat så blev det tacos vilket uppskattdes mycket av alla. Efteråt så hade vi en olympiadgren i böttöl öf söndbörn. Det gick ut på att cykla så långsamt som möjligt utan att ramla. Dock så var några av cyklarna lite annorlunda. Vi ser fram emot resten av lägret!!! 🙂 <3

Puss och kram!

Amanda och Emil

v1d2 1
Vad är väl fotbolls-VM i Brasilien mot konfirmand-fotboll på Sundbornsgården?
v1d2 2
Fritids- och kyrkospelsduon Jonis och Jesper fixar roliga tävlingar
v1d2 3
Som till exempel ”Cykla långsamt-tävlingen”
v1d2 4
Där publiken inser den bibliska aspekten
v1d2 5
att ”de sista skola bliva de första”
v1d2 6
eftersom sista plats ger flest poäng. Här kämpar Signe och Märta om att bli sist