Onsdagen den 2 juli 2014

Vi fick sovmorgon det var grymt skönt. På lektionen snackade vi om gott och ont och gjorde listor på goda och onda saker. Vi gjorde även ett korsord och då var det några AL:are som joinade och hjälpte oss. Det var fafnu och fritid efter lunch, man fick rensa ogräs, flytta stenar, städa ur vedbon och skrapa takplattor. På kyrkospelet skulle vi brainstorma idéer om vad det ska handla om. Som kvällsaktivitet körde vi capture the flag DK:s mot AL. Det blev 1-0 DK:s tack vare JULIO CESAR(Gustav) sen blev det sidbyte och en spännade andra omgång. JULIO CESAR(Gustav) gjorde en enorm inviduell prestation och avgjorde igen 2-0 DK:s.

v1d3 1
Vladis började ta ner takpannor från härbretaket
v1d3 2
Takpannorna fick åka rutschkana
v1d3 3
Brandövning. My och mamma Lakto på språng mot återsamlingsplatsen
v1d3 4
Alma och Matilda. Alla var ute på 1.25 minuter!
v1d3 5
Molly, pappa Oskar och mamma Lakto är åskådare när konfirmander och AL leker
v1d3 6
Capture the flag. Konfirmanderna i fängelse
v1d3 7
Flo och Gustav har åkt dit!