Fredagen den 4 juli 2014

Hej alla läsare (20 st?)

Idag var det en väldigt annorlunda dag. Vi har haft jättekul, och gjort massa roliga saker. Dock kan vi inte vara mer detaljrika än så, ni får ha fantasi! Senare på kvällen hade vi Böttöl öv Söndbörn (Olympiaden) som bestod av volleybollturnering på den nyrensade volleybollpanen med ett sprillans nytt nät. lag Bratwurst levererade och vann alla matcher de spelade. Ändå var Nummer och Jesus Superstars väldigt superbra också. Nu har vi haft mässa och kvällsfika (Där vi nästan spillde te på datorn) och ska snart gå och lägga oss, men först förstås kramas!

Pöss o kräm! De coola och superbästa Sofia, Max och Linnea!!!!!!

v1d5 1
Samuel servar
v1d5 2
Natasha också!
v1d5 3
Stilstudie av ledarlaget
v1d5 4
Emil, Lovisa, Pontus och Peter
v1d5 5
Som taget ur instruktionsboken. Elin visar hur det ska gå till
v1d5 6
Max in action!