Lördagen den 5 juli 2014

Hallåj!

Idag blev vi väckta av 3 AL:are utklädda till djungeldjur som dansade till: Var nöjd med livet, från djungelboken. Det var den hittills roligaste väckningen. Även under morgonbönen var det tema djungel och de hade bytt ut orden i sångerna.
Städtävling är nu hetare än någonsin och alla vill vinna. Sedan var det lektion och vi läste upp våra församlingstexter som vi hade skrivit och studerade symboler. En tag senare var det dags middag som var lax med ris, väldigt gott.
Matilda hade svårt att äta upp så Sofia fick mata henne med en sked tills allt var borta från tallriken, det fick hon en chokladkaka för. Som tur var, för alla, hade ingen FAFNU, så vissa sprang runt i Sundborn, vissa åkte och badade och tog en avstickare till Paletten. Andra gjorde intervaller och tränade.
Vi fortsatte sen att planera till vårt underbara kyrkospel, fastän alla DK:are bara ville leka. Sedan hade vi en somrig kvällsmat utomhus, vi åt fläskytterfilé med nachos och grönt. Matilda hade denna gång lite enklare att äta.
Sedan fortsatte vi turneringen i volleyboll i olympiadlagen, alla vet att OKQ8 vann men ingen ville erkänna det. Nu sitter vi här under press från AL:bloggarna som är ivriga att börja skriva, vi dricker te och äter grötbröd.

HEJDÅ 😉

MATILDA och MOLLE

v1d6 1
Husmor Martin lägger sista handen vid Sommarfestmaten
v1d6 2
Vi hade en riktigt härlig sommarkvällsmat i det härliga vädret
v1d6 3
Brusan och Elina ordnade auktion på kvarglömda saker.
v1d6 4
Sedan avslutade vi volleybolltävlingen. Här är det Max som räddar en boll
v1d6 5
Gustav och Flo
v1d6 6
Pappa Oskar och husmors-padwan Lisa
v1d6 7
Huvudpigan Lovisa provsmakar kaksmeten