Onsdagen den 9 juli 2014

Hejsan!

Morgonen började ovanligt lugnt, med musik och kramar. Efter en stärkande frukost så var det dags för lektion där vi diskuterade döden och Jesus. Middagsbönen hölls utav några av oss konfirmander, och följdes sedan av middag.

För ovanlighetens skull hade inga konfirmander fått FAFNU under natten, vilket ledde till en ledig fritid. Solen sken och de flesta cyklade ner till älven för att bada, vilken var överraskande varm!
Planeringen av kyrkospelet fortsatte på eftermiddagen, och vi hade även en del dramaövningar. Med kvällsmat i oss så startades en match Catch the Flag, dock kunde inte al:arna (stackarna…) få revanch från förra veckans match eftersom lagen var mixade. Det var väldigt jämnt, men kaos utbröt i slutet när regelverkets marginaler började tänjas. Det råder fortfarande delade meningar kring vilket lag som egentligen vann, allt beror på vem man frågar.

Nu har vi haft completorium och sedan blir det go’nattkramar!

Sundbornskramar <3

Sofia och Ville

v2d3 1
Capture the Flag
v2d3 2
De som inte sprang snabbt nog hamnade i fängelse AL-arna Henrik, Erik och huvuddrängen Bill

 

 

v2d3 3
Jacob funderar över taktiken
v2d3 4
Oskar underhåller
v2d3 5
Gustav, Oskar, Sofia och Alma