Tisdagen den 8 juli 2014

Hallojsan! 🙂

Idag blev vi väckta av AL:arna som vanligt. Denna gång kom de in och skrek ”AL, AL, AL” tills vi vaknade (typ sämsta väckningen hittills). Efter morgonbönen åt vi som alla andra vackra dagar frukost tillsammans. Som vanligt fick vi under frukosten reda på vilka som fick FAFNU (Frivilligt Arbete För Nattligt Utespringande). Under natten hade ledarna spionerat och de hade skrivit ned en liten tidslinje om vad som hände under natten. Under natten hade AL:arna också genomfört ”Operation Korvfest” vilket innebar korvbitar över alla konfirmander och deras sängar under natten. Sedan var det lektion som vanligt, men den slutade en bit innan än vad den brukade för att leka på gården (detta brukar vi inte göra). AL:arna överraskade oss som vanligt (den här gången med kallt vatten) vilket ledde till ett vattenkrig. DK:arna hade ingen tillgång till vatten vilket ledde till förlust.

Efter kriget fortsatte lektionen som vanligt. Senare var det middagsbön + middag. Efter middagen blev det FAFNU för vissa. Vi nämner inga namn (Signe). Det var tydligen väldigt jobbigt. Efter en lång paus (bortsett från de som fick FAFNU) var det dags för en kyrkospelslektion där vi bland annat började att skriva manus till själva kyrkospelet.

Efter kyrkospelet var det kvällsmat (HAMBURGARE :D). Senare delades vi in i olika grupper inför lägrets ”Verktygsmässa”. Temat blev ”rymden”. Vi (jag och Signe) som båda valde musikgruppen fick förbereda sångerna som vi skulle sjunga under mässan. Vi sjöng bland annat ”Rymdelujah” (Hallelujah). Mässan blev en stor succé med hemmabakat nattvardsbröd och vin.

Snart är det dags att kramas godnatt, men först ska vi äta mycket mackor.

Ha det gött! 😀

Samuel & Signe

edit: Mackorna är slut så vi fick inget.

v2d2 1
Konfirmanderna gjorde en tillitsövning – Blixtlåset
v2d2 2
Max glider fram
v2d2 3
Det vackra vädret inbjöd till vattenkrig
v2d2 4
Ville hinner nästan ifrån Hannes, men inte riktigt…

v2d2 5

v2d2 6
Oskar har genomgång inför verkstadsmässan, som fick tema ”Rymden”
v2d2 7
Kapellet hade förvandlats till ett rymdskepp