Fredagen den 11 juli 2014

Hejsan alla som läser.
Dagen började med väckning av några AL:are som kom in med musik i en bergssprängare. Man vaknade ganska så bra av det, ingen i mitt rum låg kvar och somnade om.
Efter de så åt vi frukost och allt sånt som vanligt fram till vår fritid. Där var de några som gick eller cyklade till Paletten och köpte godis och allt som de ville ha. När de sedan kom tillbaka så fick de vatten hällt över sig när de cyklade eller gick så det blev typ ett vattenkrig.
Efter det så fikade vi, vi fick kolakakor och saft. När vi var klara med det så hade vi kyrkospel där vi planerade roller och lite sånt, vi fick säga vilka roller vi ville ha så skrev Jesper och Jonis ned det.
Efter de så åt vi och blev informerade om vad som skulle hända på kvällen; massage eller volleyboll. Det var trevligt och mysigt. När de sedan ringde i kapellklockan gick alla dit och sjöng och så. Och nu så fikar alla och vi sitter här.

Christopher och Alma

v2d5 1
Arbetet med härbretaket går vidare. Hannes är Tak-AL
v2d5 2
Den reparerade dörren har fått ny färg med hjälp av Bill
v2d5 3
Den reparerade dörren har fått ny färg med hjälp av Bill

v2d5 4