Lördagen den 12 juli 2014

Heluuu bloggen!
Idag/igår natt hade Linnea, Lovisa och Chrippe hade en tävling med pappa och Jesper om att om de klarade att dygna så skulle de slippa på fafnu den här dagen. Dock så somnade Chrippe. Väckningen var en sång som de spelade och sjöng. Det var några som sov på Vinden så de fick ingen sång.
Eftersom Kajsa och Klas är hemma på en vilodag så hade mamma och pappa lektion vilket var spännande!
Idag var första gången vi började repa ur kyrkospelet (som kommer bli aaaas-grym!!) Vi övade också på vår dans som ni får se i kyrkospelet. Det gick faktiskt bra, och även om vi ligger efter och Jesper och Jonis är rätt stressade så börjar vi komma ikapp.
Till middag fick vi fester (rester), och till kvällsmat fick vi fisk.

På kvällen spelade vi även brännboll för att AL:arna skulle få revansch.

Elias, Amanda och Ville

v2d6 1
Gustaf och Hedvig vikarierade för Kajsa som lägeransvariga under helgen
v2d6 2
Veckans drängbas – Emil Färm