Tisdagen den 15 juli 2014

Idag har vi haft lektion (oväntat), och vi har nu börjat jobba med våra redovisningar som vi ska framföra på konfirmationen. Att vi börjar närma oss slutet på lägret gör alla lite dystra men även måna om att göra det absolut bästa av den korta tiden som är kvar.

På kyrkospelslektionen fick vi för första gången prova att spela i kyrkan. Både kul och spännande fast vi ofta (snarare sagt hela tiden) fick höra ”Prata HÖGRE!”Vi har fått lära oss den heliga treenigheten innom kyrkospelets konster, ”Tala Högre, Tydligare & långsammare”.Ska bli riktigt roligt att visa upp det för alla föräldrar, syskon, kusiner, morföräldrar, farföräldrar, bebisar, hundar och diverse andra människor som ska komma och kolla!

På kvällen hade vi olympiad med tävlingsgrenen ”dragkamp”, där ledarlaget (mycket oväntat) vann… Annars var Jesus Superstars (Linneas lag) Väldigt bra!

Vi avslutade hela dagen med en lite udda mässa i kapellet med temat ”Mysterium”, där det ingick mycket sång vilket vi här på gården tycker om!

Många kärleksfulla kramar tilla alla där ute önskar Linnea och Jacob (varav Linnea kom på ca. 90% av denna text)!!!! <3

v3d2 1
Hannes har gjort en kämpainsats med att rengöra takpannorna. Vladis håller koll
v3d2 2
Dagens födelsedagsbarn, Edith uppvaktas med tårtor
v3d2 3
Kvällens gren i The Böttel öf Söndbörn – dragkamp

v3d2 4

v3d2 5

v3d2 6
Hannah och Ville hejar på!
v3d2 7
Tre generationer – konfirmandmormor Tessie med sin konfirmanddotter Lakto och Laktos konfirmanddotter Edith