Onsdagen den 16 juli 2014

Hejsaaan!
Idag blev vi väckta av Elin och Disa som sjöng och spelade gitarr till låten ”utan dina andetag”. Det var väldigt fint och skönt att vakna till. Sedan stressade vi på oss kläderna och skyndade till kapellet för morgonbön.
Sen åt vi frukost som vanligt, eftersom Jacob fyllde år sjöng ledarna en sång till honom under frukosten. GRATTIIIIIS JACOOB ,15 BARREEE!:D
Sen efter lite städning och fix så blev det lektion då vi fick en stund för att göra klart våra redovisningar till konfirmationen. Efter det cyklade vi till kyrkan och övade på hur själva konfirmationen kommer gå till. Sedan cyklade vi tillbaks till gården och hade lite mer lektion. Till lunch åt vi lite blandat, som tacopaj, pastasallad, lax (fester). Sedan andra gången idag cyklade vi efter fritiden ner till kyrkan igen. Då tog vi också konfirmationsfoto och efter det stannade vi kvar där och repade på vårt kyrkospel. Imorgon är det genrep inför AL:arna. Sedan cyklade vi tillbaka och åt pyttipanna till middag, det var gott.
Idag har vi alla skrivit i massa minnesböcker som ligger framme så vem som helst kan skriva i dem. Som kvällsaktivitet blev det ledarspex, som var väldans skoj! Ledarna spexade och skådespelade lite inför oss och de hade också utmaningar/lekar som t.ex lite stafetter och funny bunny leken där vi skulle proppa i oss marshmellows, och andra lekar.
Hela sista dagarna går nu åt till ångest för att lämna allt och alla här!
Puss och kram!
/Matilda, Max och Ediith

v3d3 1
Signe och Flo blev utsatta för ett kvalitetsbus
v3d3 2
Nu drar det ihop sig till konfirmation. Kajsa har tagit plats för konfirmandfotot
v3d3 3
Fotograf Helene regisserar konfirmanderna med van hand
v3d3 4
Var inte oroliga. Det riktiga fotot ser inte ut riktigt så här
v3d3 5
På kvällen var det dags för ledarspex
v3d3 6
Peter fick träffa det orakade oraklet från Delfi
v3d3 7
Årets vinnare av Funny Bunny – födelsedagsbarnet Jacob
v3d3 8
Lillefru Embla och Lilleman Elias på äventyr