Torsdagen den 17 juli 2014

Tja tja bloggen!

Idag har varit en både skön och jobbig dag.
Det började med att vi fick en timmes sovmorgon. Efterlängtad!
Frukosten gick väldigt snabbt, snabbare än vanligt och idag hade bara sex stycken DK:are och AL:are FAFNU.
Vi började med lektionen som var extremt kort, där vi gjorde den allra sista diskussionen för lägret. Sedan började vi direkt med kyrkospelslektionen där vi övade på alla sånger som kommer under kyrkospelet. Sedan gick vi igenom hela kyrkospelet utomhus i en otroligt jobbig värme och sol…
Sedan middasbön av ledarna där de hela tiden påminde oss om att tala starkare, tydligare och långsammare.
Till middag blev det paj som var väldigt god.
Sedan fick vi fritid förrutom de sex som hade FAFNU. Några av dem som hade FAFNU fick plocka blommor till kapellet.
Sen var det dags att cykla till kyrkan för vårt genrep skulle börja. Vi började med att gå igenom det utan publik och sen fick AL:arna vara publik för att vi skulle kunna vänja oss. Det gick otroligt bra, men vi måste forfarande prata starkare, tydligare och långsammare, den nya treenigheten på Sundborn.
Alla cyklade hem i en rasande fart, förrutom de långsamma som gick (AL:are) eller de som tog en omväg via Paletten. Kvällsmaten var en asiatisk kolhydratbomb som smakade jättegott, vissa tyckte (My och Matilda (kanske några fler)) att det var lite väl starkt. Eftersom att tiden är så knapp på gården så hinner vi inte skriva mer för nu är det god natt kramar!!!!

Puss och hej då

My och Molle (och en Gustav som sitter och stör oss)

v3d4 1
Sista matleveransen för i sommar
v3d4 2
Linnea inför sitt eldsångartest
v3d4 3
Jesper skall snart prata