Fredagen den 3 oktober 2014

Välkommen till vårt första och bästa blogginlägg denna efterträff!

Idag har vi syskon slutligen återförenats!
Vi började ”dagen” genom att prata med varandra om vad som hade skett utanför lägret. Två supercoola personer umgicks och pratade mest med varandra. De supercoola personerna var Samuel och Max.
Vi bäddade delvis våra sängar i våra tilldelade rum tills vi hörde den gamla goda ringklockan, det blev mat! Vi samlades allihopa kring matborden och åt ris tillsammans med kyckling i vad vi tror var gräddsås (Max har ”ingen aning”).
Efter maten offrade sig Oskar och Linnea att diska (ALL HAIL OSKAR AND LINNEA). Vi andra normala personer gick upp till vinden för att leka lekar, bland annat den gamla, hederliga kramleken där Max stog som delad segrare med två andra irrelevanta personer.
När jag läste igenom denna del igen skrek Kattis ut ”MEN SYSTRARNA SKOGSBORG VANN JU OCKSÅ”. Skogsborgarna var alltså de irrelevanta personerna. Efter alla lekar bäddade de manliga männen klart sina sängar, alla förutom Oskar.
Den gamla kapellklockan ringde på sitt unika sätt och den första mässan inleddes. Max gick ut först av alla under den tysta stunden på grund av en skrattattack som också delades med Samuel och Kattis.
Efter den vackra mässan som hölls av vår fräna präst Kajsa var det dags för kvällsmacka. En ivrig Peter fick bland annat smör på sin högerhand.
Nu sitter vi här, Samuel, Max och Kattis och skriver denna blogg. Spännande, inte sant? Kattis borde dock inte vara här med oss för att hon ”är för bra för oss”.

Med sundbornsvarma hälsningar,
Samuel och Max, ”MESarna”

d1 1
Vi gick ut hårt, med Amöbaleken
d1 2
Molle
d1 3
Höstmånen tittade på

d1 4

d1 5
Och inne i huset satt vi och myste
d1 6
Samtal runt bordet
d1 7
Under tiden tog Lisa hand om maskindisken
d1 8
och Erik diskade handdisken