Söndagen den 5 oktober 2015

Välkommen till det sista blogginlägget denna efterträff. Denna kommer vara lika bra som det första eftersom den är skriven av de supercoola personerna!

Dagen började med att den snygge Vladis väckte oss. Jag (Samuel) och Max duschade bland annat eftersom vi är jättefräscha, gulliga och snygga. Om ni inte har märkt det är detta det andra bloginlägget som vi Mesar skriver. Vi fortsatte vårt äventyr in i det stora huset där vi fann den utsökta frukosten som bestod av det den alltid gör. Innan frukosten var det naturligtvis en morgonbön.
Efter frukosten var det dags att städa rummen, något vi alla längtade efter! Vi packade ihop våra sexiga kläder och fräna lakan och stack iväg till kyrkan. Vår underbara moder Lakto bidrog bland annat med kollekt till de som inte hade småmynt (ALL HAIL LAKTO). Vi gick hela vägen till kyrkan med våra manliga ben och satte oss. Jag och Peter tyckte att bebisen som döptes var den gulligaste varelsen som någonsin existerat. Hon grät inte en enda tår, utan bidrog med glada leenden, skratt och vissa högtonade, kärleksfulla skrik. :’) Vi fick även lyssna på en liten barnkör som var väldigt kawai. På vägen hem från kyrkan hjälpte jag Flo, Signe och Natasha att ta kort. Utan belöning. Sedan blev det fester!

Nu, ungefär en till två timmar senare har vi kramat baibai och alla är ledsna. Endast de starkaste har haft styrkan att inte fälla tårar. Jag skriver detta alltså helt själv i väntan på min mamma, morbror och syskonet Tove.

Hur ska detta fortsätta? Sitt kvar i soffan, svaret får du nästa läger…

Med supercoola hälsningar,

Samuel och delvis Mawwie

d3 1
Samling inför kyrkpromenaden
d3 2
Husmor Martin och AL-Erik vid kyrkan
d3 3
Alma, Tove, Emil, Christopher och Samuel på väg hem till gården igen
d3 4
Edith, Oskar, Sofia och Amanda