Lördagen den 9 oktober 2016

¡Hola amigos!!!!!

Idag väcktes vi av mamma och bananen med en mysig godmorgon fras. Vissa gick upp direkt andra mös i sina sängar tills kapellklockan ringde. Det blev en mysig morgonbön förstås. Sen åt vi alicebröd till frulle, yeeey. efter frukosten hade vi aktivitet och den innehöll en diskussionsuppgift och hur man är en brAL, vi skrev fram lite teler och pratade med varandra om det. sen hade vi också en auktion på alla kvarglömda kläder (psst, Saskia hade mest). Sen hade vi en mysig middagsbön såklaaart. MIDDAG!!! mums, mums. Efter middagen hade vi lite fritid, sen gick vi alla på en tipspromenad i 5 grupper och när vi kom tillbaka hade vi fritid tills matklockan ringde. KVÄLLSMAT!!!! mums, mums. Efter maten så samlades alla uppe på vinden för att kolla på bildspel från själva konfirmationen som Tims pappa hade tagit (tack så jätte mycket Martin) och lite mer auktion, hahaha LOL. Sen var det completorium, myspys. KVÄLLSFIKA!!!! mums, mums. Ikväll ska vi äntligen få sjung för alla AL:are. Yeeeey!!

NAJS GOD BAJS!!!!

SIMBA & DAHLINI

image
Det var en stor hög med kvarglömda saker från i sommras
image
Anna och Emil delade ut allt ihop
image
Jacob i mitten under ”fruktsallad”
image
Sen hamnade Tim i mitten istället
image
Blinkleken