Fredagen den 18 november 2016

Hej alla!

Idag kom vi hit för första gången till Sundbornsgården. Vi kom hit med våra familjer och blev bemötta med kramar från Kajsa och alla ledare. Sedan fick vi god fika(macka,te,kaffe). Efter fikat gick vi upp på vinden och fick en lång introduktions presentation. Efter den LÅNGA presentationen fick vi gå till våra rum och lämna av våra väskor och sedan säga hejdå till familjen.

Sen började det roliga, vi körde massor av olika namnlekar. Sen hade husmor lagat tacos åt oss, det var jättegott! Efteråt väntade fler lekar på vinden innan vi gick till kapellet för att gå i genom completorium (kvällsbön). Där lärde vi oss hur det går till.

Sedan hade vi fritid och bekantade oss lite mer med varandra och våra rum. Sedan blev det dags för kvällsmacka och te(Hungrig är det sista vi är).Dags för ännu fler lekar på vinden…

Efter ett tag ringde kapellklockorna in till aftonbön, så vi sprang dit i ösregnet. Tillsist satt vi i en stor ”klump” på vinden och pratade lite innan vi hade godnatt kramar och sen gick vi och ”la oss”.

Nu väntar en ny spännande dag…

//Erik, Lucas & Anna-Elisabeth

Sunne i aktion vid informationsmötet
Sunne i aktion vid informationsmötet
Till kvällsmat hade husmor Annika ordnat tacos.
Till kvällsmat hade husmor Annika ordnat tacos.
Dubbel tidningslek. Oscar och Felicia funderar över vem som heter vad.
Dubbel tidningslek. Oscar och Felicia funderar över vem som heter vad.
Den klassiska namnsorteringsleken!
Den klassiska namnsorteringsleken!
Träning inför det första completoriet.
Träning inför det första completoriet.