Onsdagen den 12 april 2017

Vi alla kom till gården fulla av nervositet, men så fort vi hade börjat leka och kramas vart det bättre. Det var kul att få se så många nya ansikten bland oss konfirmander och A-L:are. Vi började som vanligt med en namnlek vilket inte alla uppskattade, men det var jätte kul när det var så många fler namn att lära sig. Efter det så handmålade vi altarmålningen vilket var en kletig och intressant process, men samtidigt väldigt kul, det blir en annan sorts känsla när det är vi själva som har målat den. Vi har precis haft completorium, vilket var både mysigt och trångt. Så nu sitter vi här allesammans och äter kvällsfika och har det mysigt.   Och vi ska snart gå och ”lägga oss”. Eller ska vi?…

-Isak, Oscar och Simon

Samling på vinden. Nu drar påsklägret igång!
Var är Klara? Häääär är Klara…
Dags att måla årets altarduk.
Här målas det händer.
Visst blir det fint.