Skärtorsdagen den 13 april 2017

Tja tja bloggen!!

Imorse väcktes vi av en underbar sång och ukulele uppvisning av två AL:are . Sen så gick vi till kapellet och sen åt vi frukost.( Frukosten var väldigt god) Sen hade vi ”städ” tävling vilken bedömdes av pappa sven (kines är solklar vinnare) Sen hade vi lektion i 2 timmar …. fast med fikapaus 😉 Efter lektionen så åt vi soppa och hade fritid . Efter den något korta fritiden hade vi kyrkospel där vi lekte några lekar och brainstormade om vårt framtida kyrkospel. Sen åt vi lite mer fika o hade lite mer fritid. Sen lekte vi lekar och hade första grenen i olympiaden som nu heter: vad har du i fickan jan? är det en kraftig tulpan eller har du fångat en levande svan? Sen så lekte vi ännu mer lekar…. Sen var det kvällsmat och skärtorsdagsmässa. Och nu skriver ”vi” blogg….. Dagen har varit bra , tack och godnatt // Anna-Elisabeth, Daniel, Ella, Frans och Hugo.

Ps. Hugo vann kramleken 2 ggr i rad!!!!!!

Brandövning!
När det brinner gäller det att skynda sig. Emil ger allt på väg ut från övre tionde.

 

Ladda inför olympiaden, som nog kommer att gå under det något förkortade namnet: Janspelen.
Vad är väl en kväll på vinden utan kramleken?
Kramleken!