Fredagen den 25 november 2005

Nu har alla kommit fram förutom Frans och Alex som tyvärr inte kunde komma för att de är utomlands. Allt började med ett mysigt fika och sedan var det informationsmöte. Efter det fick alla föräldrar åka. Och de va då vi började med att lära känna varandra med olika namnlekar som t.ex. Hinken. Efter det åt vi purjolökssoppa med potatis, smarrit. (Innan och efter maten sjunger vi.) När vi hade ätit upp så var det dags för att leka fler lekar, vi lekte en superkul lek Amöba. Och man vann när man blev Superman. Efter lekarna så bar det av till kapellet för att lära oss hur man gör, senare på kvällen gick vi dit igen för att ha completorium. Kvällen avslutades med godnattkramar och sång plus godnattsaga, Mio min Mio hos tjejerna och Fabler hos killarna.

Ha det bra hälsningar Blomman, Johanna och Martin.

Vi började med föräldramöte
Namnlek. Johanna, Henrik, Andrea och Andrea
Catinka, Maria, Blomman och Elin