Lördagen den 26 november 2005

Dagen började med att pappa och mamma kom och väckte oss snällt kl.08.20. ( Erik tappade bort en socka) Vi gick upp (segt men det gick) Vi hade morgonbön och sedan blev det frukost. VÄRSTA BUFFÉN!!! Mums. Inspektionen av rummen var där kort efter och alla flickorna fick högsta betyg. Sorry killar… Våran första lektion var ju väldigt intressant. Började med att beskriva hur man trodde Gud var. Vi skrev egna böner (MVG) och lektionen slutade med lite flummigt sudoku. Sedan blev det lunch, Tipsrunda och löööördags goooooodis!!!!! Maten var god, Tipsrundan kletig, kall och godiset gott. ( Erik hittade sin socka. Föräldrar ni kan vara lugna.) Lektion igen, fritt lek och nu sitter vi här.. Vi fikar och äter hela tiden (kommer rulla hem). Vi älskar Sundborn och alla nya vänner vi fått!! Det känns som att man känt varandra i flera månader. Det är jättekul att vi kan leka och flumma runt hela tiden. Favorit leken är absolut kramleken! Ikväll blir det godnattsagor och kramar!

Ha de gött! Hälsningar Lise, Ida och Josefin (sekreterare).

Lektion om Gudsbilder
2006 års konfirmandgäng
Maria och Oscar gör frälsarkransar