Söndagen den 27 november 2005

Idag blev vi väckta väldigt behagligt med fin gitarrharmonik och lite komp av en burk så kallad svordomsburk. Vi uppskattade det väldigt mycket. Sen gick vi frivilligt upp och gjorde oss i ordning till frukost. Efter denna goda måltid så städade vi huset från golv till tak också det helt frivilligt. Sen blev vi straffade efter nattens strapatser. Straffet gick ut på att vi skulle bära in bord in i förrådet för att SNÖN KOM Fast vi hade nog varit tvungna ändå. Eftersom det är 1:a advent skulle vi till kyrkan i Sundborn på gudstjänst. Ett dop skedde denna dag.HALLELUJAH.sen gick vi hem armkrok med lite våld. Lunchen ska snart avnjutas.

Jajjamen! Jakob, Myran och Alexander!!

Sommarmöblerna ställdes in till vinterförvaring
Utsikt från härbrefönstret
Favoritleken: Kramleken