Fredagen den 6 oktober 2006

Hej. Idag möttes vi på SBG med kramar och kärlek, alla har saknat gården något enormt. Vi saknar de som inte haft möjlighet att åka hit, som t.ex. FrittisMaria som ligger sjuk hemma med lunginflammation och Becki som solar i Thailand.
Sundbornsdagen började med att hälften av alla kom med samma tåg, det var mycket godis inblandat… Som det alltid är. När alla hade kommit, till och med Bengtzarna, var det något som fattades – En viss Oscar Klintstam! Han ska veta att vi saknar honom som tusan.
Lekar, sånger, the Muffinman och Completorium var det som väntade härnäst. Vi fick dem alltid lika goda mackorna på slutet av dagen och en massa gosiga godnattkramar.

Nu ska vi sova gott, typ. 

Mysiga hälsningar Fredrik, Magnus och Josefin.

Gården tog emot oss i höstmörkret
Lekar på vinden
Kvällsmat i drivor