Lördagen den 7 oktober 2006

Idag vaknade vissa harmoniskt, vissa inte!
Efter den goda frukosten blev vi indelade i lag och skrev frågor om kristendomen, frågor som t.ex. ”Vad hade Jesus på huvudet när han bar sitt kors?” Svar:”Hår och törnekrona.”. Sedan ringde det upp till vinden där det fanns tre stora säckar fyllda med kvarglömda kläder, skor och annat krims krams. Familjen Pilotti dominerade totalt 🙂 

Eftersom det regnade så mycket var tipspromenaden inflyttad så alla gick runt och försökte svara på de mystiska frågorna som var gömda lite varstans. Alla var på skönt humör på fritiden, och i varje hörn fanns det några som chillade tillsammans. Kaeng!
När mörkret smög sig på var det dags för trosvandring, den tredje för i år. Det var jättemysigt! I kapellet hörde vi på en vacker text om livet efter döden och nästan inte ett öga var torrt, det var ju faktiskt sista kapellet för i år, alltså sista som dk för dk:arna.
Vid godnattsången var det ombytta roller, dk sjöng för al, treeeevligt! Natten som följde bestod av vattenkrig, kortspel och eldtrollerier, en mycket lyckad natt för många.

Massor av kramar från:

Myrpyr, Andrew och Johannapanna!

Några som chillar tillsammans
Gustaf A håler auktion
Tipspromenad pågår…
Isabelle och Stina pysslar i köket
Lilla julafton
Trosvandring