fredagen den 8 juli 2005

Hej alla.
Idag är vi väldigt pigga för att inatt var det första natten som alla sov på riktigt. På morgonen fick vi till och med sovmorgon. Det var skönt. Vi hade som vanligt en väldigt skön morgonbön i kapellet. Sedan efter det så gick vi en väldigt fin och trevlig promenix mitt i det vackra solskenet. Vi hade ledigt från lektioner och kyrkospel idag för det var så fint väder. På kvällen spelade vi lite volleyboll och gick till Kalles Candyshop och köpte godis och läsk. Glömde att vi badade innan med, nästan alla på lägret. Sedan avslutade vi kvällen med en mässa och lite pianospel av Emil.

Puss och godnatt era konfirmandvänner Erik Gelderman, Lukas Hedenstedt och Frida Hagdahl.

Calle, Jacob och Axel tittar ut från Övre Tionde
+30 och sol. Perfekt väder för en badtur till Sundbornsån
Pappa Johan passade också på att ta sig ett dopp