torsdagen den 7 juli 2005

Idag var alla mycket trötta utom ledarna. Så koncentrationen var inte på topp precis. Middagsbönen till lunch hade Axel, Tora, Niklas, Elin, Victoria och Sofia. Temat idag var kärlek!
Hårt arbete i varmt väder samt inomhus i dusch. Idag var fortsättningen av Strid, Blod och Gråt. Det gick ut på att man skulle hitta saker som började på en bokstav, hela alfabetet ner. Ledarna vann såklart igen med totala 28 p, bara 1 p miss. Tvåa var Piggelin på 26p, och på delad trea plats var det Ei saa peittaa och Flickscouterna. Efter det så spelade vi volleyboll det var lika roligt som vanligt. Nu sitter vi och fikar och någon knappar på pianotangenterna. 

/ Jakob, Britta och sist men inte minst Axel.

När sängarna är tomma är kuddarna lediga, och delas ut under frukosten
Konfirmander och AL:are var bussiga och hjälpte till att snygga upp gården