Långfredagen den 25 mars 2005

När vi väcktes märkte killarna att någon hade kladdat DK (Dum Konfirmand) i ansiktet på dem, och när de skulle duscha bort det, hade AL:arna och tjejerna duschat upp allt varmvatten! Ajajaj!!! 

Klockan elva gick vi till kyrkan där den liturgiska färgen var dystra svart. När vi kom tillbaka njöt vi av Sunnes pastasallad med korv. Sen var det lektion då vi gick vidare med att slå i bibeln, och vi lärde känna ”familjen Bibelsson”. 

När lektionen var slut fick vi njuta av Emmie med i´s smaskiga chokladbollar. Sedan var det dags för utespringarna att ha FAFNU deras uppgift var att hacka bort is och ta bort vattenpölar från grusgången. Medan utespringarna arbetade för fullt låg sömntutorna och solade och underhöll de andra med sång.

Under dramalektionen fick vi dramatisera olika stycken ur Bibeln, det var väldigt underhållade. Sedan var det dags för käk, det var fisk och potatis, fisk är enligt kristen tro en tradition att äta på långfredagen. Efter maten hade tjejerna ”tjejsnack” och sedan var hela Sundbornsgården med och lekte lekar. Det gick hett till, 2 stolar brakade ihop. Nu proppar vi i oss lite bröd så vi klarar oss hela natten… hehehe!

Nattinatt önskar/ Enos, Salle C, Julli, Frajdö & Emmos.

I väntan på promenaden till kyrkan.
Is- och snöröjning
Kristoffer tampas med snöhögen
”Gud är god mot mig…”
Kvällsmat