Påskafton den 26 mars 2005 (Mattias födelsedag)

Som vanligt väcktes vi kl 8. Först var det morgonbön sen var det frukost. Under natten hade det varit bus, som vanligt. I natt hade de tagit 7 kuddar men vid frukosten fanns det bara 3 st kvar. Efter frukosten sprang alla konfirmanderna till sina rum och städade i 10 min innan lektionen började. Sen var det lektion i 2 timmar där vi lärde oss att skriva egna böner och skriva en middagsbön. Efter lektionen var det middag och middagsbön. Därefter var det Fafnu (frivilligt arbete för nattliga utespringare). De andra gick till Tempo eller lekte lekar på vinden.

Innan kvällsmaten fick vi måla ägg och efter att vi ätit den goda påskmaten var det filmkväll. Vi såg Superhjältarna. Snart ska vi till kapellet igen och sen är det godnattkramar och godnattsaga.

av. Kristine, Johanna,Axel,Lukas och Erik N

Handklappningsleken
Levande memory
Påskbuffén
Äggmålning