Tisdagen den 29 mars 2005

Vi vaknade klockan 8.00 efter nattens livliga aktiviteter. Alla som bor på tionde tog sig friheten att vara ute och springa , så gott som alla tjejer i stora byggnaden gjorde samma sak och de flesta fick FAFNU, även en mängd AL:are. 

Vi började dagen som vanligt i kapellet där Emmie och Jakob hade morgonbön. Efter det blev det en efterlängtad frukost. 

Senare på dagen städade vi rummen, och packade klart allt. Lektionen började efter städningen och vi fick repetera en del saker, och alla var glada och ”pigga”. I mitten av lektionen tog vi en fikapaus, därefter fortsatte den. Efter lektionens slut var det dags för middagsbön, som hölls av Sunne och Klas. 

Sedan åt vi en mycket god middag bestående av pizza. När alla var mätta och belåtna gick vi upp på vinden och kramade varandra ”Hej då”. Sedan började allt fler åka hem och vi satte oss ner för att skriva ner detta. 

Vi vill önska alla en bra och glad vår så ses vi i sommar!

Av: Victoria, Oskar Jacob och Jakob på en mycket seg dator.

Agnes, My och Isabelle
Erik S och Calle
I hallen, i väntan på avfärd
Daniel och Clara
Sofia, Erica och Frida
Jakob och Emil vid pianot
Under påskhelgen kom våren på riktigt till Sundborn.