Annandag Påsk den 28 mars 2005

Idag var det den sista hela dagen här på sundbornsgården, vi är alla väldigt ledsna:'(
Dagen började som vanligt med morgonbön och frukost. Denna morgon var dock lite ovanlig därför att inga kuddar hade beslagtagits under natten och därför inte delades ut. 

Sedan hade vi lektion och då lärde vi oss om nattvarden. Kajsa gav oss ett dåligt korsord som skulle ha kastats förra året men vi lyckades lösa det ändå. Slutligen fick tre underbara läxor som vi ska göra innan sommarlägret. Efter det var det middagsbön och middag, det serverades en utsökt god ost-och skinkpaj. Mums! Till efterrätt fick vi glass med hallonsås. All disk var tvungen att diskas för hand eftersom att varmvattenberedaren inte fungerade i stora huset. Stackars de som fick den äran att utföra jobbet. 

Några tillbringade fritiden åt FAFNU som bl a bestod av ”springhelper” (vårhjälpare). Efter det drack vi saft och åt underbara drömmar. Då var det dags att jobba med vårat kyrkospel. 

Klockan 18.00 var det kvällsmat och vi fick ”hänt i veckan” (resterna av de måltider vi ätit under denna vecka). Efter maten hade vi sångstund och därefter lekte vi bland annat mördarleken. Sedan var det mässa med nattvard (tur att vi hade lärt oss om det). Nu skall vi ta oss en välbehövlig fika och efter det väntar godnattkramar och saga(och kanske lite sömn:P). 

Skrivet av: Agnes, Elin, Mattias, Niklas

Det krångliga korsordet
Lektion på vinden
Kajsa kollar konfirmandernas korsord
Mamma Kattis och pappa Johan
Kajsa
Jakob vakar över diskhögarna som ska handdiskas