tisdagen den 5 juli 2005

Idag väcktes vi kl. 8.00. Vi fick göra oss i ordning och städa våra rum. Innan frukosten var det morgonbön.
Kl. 10.00 var det lektion för konfirmanderna. Vi fick lära oss om symboler och redovisa våra läxor om våra dop och församlingar. Innan middagen var det dags för middagsbön som hölls av några konfirmander.  Sedan var det middag och då fick vi lasagne.
Kl. 14.00 var det dags för FAFNU-arbetarna, som bestod av nästan alla konfirmander förutom tre, att jobba. Det blev rent på grusgångarna och på volleybollplanen m.m. Senare på eftermiddagen hade vi kyrkospel då vi fick dramatisera olika ordspråk. Efter det var det kvällsmat och därefter kvällsaktivitet. Vi hade bl a en brandövning.
Kl. 21.00 hade vi mässa då vi fick ta nattvarden. Efter det var det dags för kvällsfika. Nu är det dags för godnattkramar och sedan saga. Därefter ska vi gå och lägga oss och sova…

/Agnes, Emma och Erica

Brandövning!
Axel med flera på flykt undan de fiktiva lågorna
DB-Kalle är nöjd med resultatet. Alla skötte sig bra.
Mamma Kattis och pappa Johan är stolta över sina barn