onsdagen den 6 juli 2005

Idag vaknade vi som vanligt klockan 8.00. Frukostbönen och frukosten fortsatte som vanligt, liksom lektionen, där vi svarade på frågor från våra kyrkogångslappar. Efter det var det fika, och sen fortsatte lektionen igen. Sedan var det middagsbön och middag.
Vi hade fritid sen, men två hade FAFNU. De flesta av de andra åkte och badade. När vi kom hem så hade vi kyrkospel, där vi pratade om de olika scenerna. I slutet av lektionen skulle vi gå ut och ha någon ”improvisationsövning”. Vi lekte en lek som kallas knuten. Vi skulle blunda och gå in i en ring och fånga varandras händer, för att sedan lösa upp knuten som uppstod. Innan vi hann börja lösa knuten kom al:arna och startade ett vattenkrig mot konfirmanderna. Självklart var det planerat, men vi konfirmander hade inte en aning om det. När kriget var slut var alla riktigt blöta, utom två som gömt sig i skogen.
Kvällsaktiviteten, som var efter maten, bestod av en volleyboll-turnering, som var den första tävlingen i olympiaden som fick namnet Strid, Blod och Gråt. Ledarna vann turneringen ganska väntat. När den var slut var det kvällsfika. Snart har vi completorium och efter det godnatt-kramar, godnatt-saga, godnatt-sång och till slut får vi lägga oss ned och sova! 

/Oskar, Victoria, Jacob

Bad nedanför Carl Larssongården
Uppställning för skallgång efter skräp
En något blöt, men ganska glad Emil
Sofia, Kristine och Johanna efter AL:s vattenkrig
Volleybollturneringen
Britta med lagets maskot, ett hemmagjort kors