fredagen den 9:e juli 2004

Tjena tjena mittbena!

Idag har allting varit skithemligt!!! Så vi berättar lite om annat efter det skithemliga. Vi har badat. När vi badade så kom en Golden retriever vid namn Alva. Alva var kung på att bada det gällde dock inte David Rudberg som blev ikastad efter en lång ´svettig kamp. Efter den trevliga episoden så gick vi hem. Sedan så spelade vi brännboll och hade trevligt. Innan det hade Albin lyckats langa in ett brännbollsträ i några buskar. Vi tror att Kaj eller Markus hittade det. I matchen vann otroligt nog lag 1 efter smärre fuskningsförsök och anklagelser .Senare gick vi hem och åt fika. Och nu sitter vi här och skriver och snart ska vi ha completorium. Hej då på er alla. 

ps: Lisen har åkt. Vi saknar henne otroligt mycket.

Skriven av: Anton Paroma och den smäckre Jacob.

Rast vila på stället utanför härbret.
Strömhopp i Sundbornsån…

Riddarna vid runda bordet.