torsdagen den 8 juli 2004

Goddagens i dagens dag!!!

Idag vaknade vi trötta som in i norden! Nästan alla vaknade lagom till att gå i pyjamas till kapellet, efter den händelserika natten. Efter morgonbönen gick Kattis in i killarnas rum och såg med fasa tre söta, sovande DK:are ligga drömmande i sina sängar. Alla fick vid frukosten tillbaka sina kuddar, som blivit beslagtagna under den livfulla natten. Alla hade fått FAFNU!!! Sedan var det dags för lektion, där alla skulle redovisa sina läxor vi hade fått i påskas. Alla höll på att somna av trötthet, ända till Sofia och Sofia skulle redovisa. Då råkade Amalia trycka på en toffla hon hade lånat av Frida som lät som ett skriiiiiik. Alla undrade vad det var och garvade sig blåa i ansiktet. Amalia som hade den på sig gav till ett skrik för hon blev så rädd… Sedan var det FAFNU som gällde för alla DK:are o AL:are.

Godnatt och Puss och Kram från oss alla! Daniel, Sara. Sofia F och Kaj

Dramaövning på vinden
Mamma Maria instruerar
Hela gården leker jordgubbslandet!