Långfredagen den 9 april 2004

Vi vaknade vid halv 9 av att Cilla skrek. Några duschade och sedan kilade vi till kapellet för morgonbön. Efter en god frukost kutade alla till kyrkan. När vi kom hem kollade mamma och pappa rummen och vi fjäskade och tre femmor delades ut! Sedan hade lite rast sedan var det ugnspannkaka men den dröjde så länge att alla utespringare slapp F.A.F.N.U. men tyvärr måste vi ha det i morgon istället.  Efter det var det dags för oss att göra de traditionella frälsarkransarna. Sedan hade vi lektion, där fick vi lära oss att slå i Bibeln. Som belöning fick alla äta glass, mums! När alla var mätta samlades vi på vinden för kvällsaktivíteter. Nu ska vi till kapellet!

Godnatt!

Stina, Sofia F, Sara, Henrik

Kalle och Mattias kom på efterkälken när vi skulle gå till kyrkan.
I solskenet utanför kyrkan på långfredagen
Niklas och Mattias njuter av vädret