måndagen den 12 juli 2004

Idag har vi cyklat till Falun på utflykt. Det var väldigt jobbigt att cykla till Falun på grund av regn och blåst. Inne i Falun gick vi in i två kyrkor, Falukopparberg och Falukristine kyrka. Vi var även i Lugnet och klättrade upp till den högsta toppen. Det var 382 trappsteg *puh*. o dom som ville åkte hiss ännu högre upp … Sen åt vi pizza på salladsbaren. [sket gott :)] Sen gick vi på stan o shoppade minnesböcker o så .. Efter det åkte vi till koppargruvan .. vi åkte hiss typ 60 meter ner i marken [as läskigt!!] o fick en guidad tur… , Gabriel blev inlåst i koppargruvan och han var väldigt rädd så han kissade på sig (i detta läge försöker Hulken strypa Amalia, långsamt hahahahahaha) .. Sen cyklade vi hem till gården .. å då åt vi maat !! o sen fick vi basta om vi ville . men pga av den plötsligt dåliga iden att vi skulle städa ordentligt var det inte så många som hann med det .. [vi skulle ha koll klockan 8.00 (!) nästa dag]

av : Frida, Amalia, Gabriel o Franx …

Albin vid gruvan
Konfirmanderna vid hoppbacken
Fikastopp på vägen till Falun
Daniel, Henrik, Niclas och Kaj äter pizza
Sara i Kopparbergs kyrka