tisdagen den 13 juli 2004

Hehe välkommen välkommen till den här dagboken…..

Vi skriver det här från framtiden så vi har lite minnesförlust. Men lite av det vi kommer ihåg är att vi hade verksstadsmässa det var jättekul. Alla blev indelande i grupper t ex. dramagrupp, bakgrupp, musikgrupp, förbönsgrupp, predikgrupp och en pynt och möbleringsgrupp. Sen jobbade vi i grupperna tills alla var klara för mässan. Det blev väldigt lyckat! Alla sov sen gott ”heeeela” natten. Mystiskt nog sa ledarna annat och hade plockat på sig runt 20st kuddar under natten. Niclas och Albin fick med nöje skrapa bort hudavlagring från duschens golv… Med varsin tandborste! Ingrid och kaj fyllde år så dom fick sig lite presenter av oss. Vi har också spelat massa volleyboll. Nu kommer vi inte på nå mer så 

HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅ 

Av: Frida, Micko, Niclas, Maja*

Sofia F och Sofia G lyssnar på godnattsång
Spelgänget
Godnattsång
Konfirmander och al:are tar det lugnt på gräsmattan