onsdagen den 7 juli 2004

HEJ! Idag väcktes vi av våran kärleksfulla moders ljuva stämma. Efter morgonbönen var det frukost, men det var ju inget ovanligt eftersom det händer varje dag. Vi han bara komma tillbaka till våra rum innan det var dags för städinspektion. Det är inte lätt att vara liten…

På lektionen gick skrev vi klart Palestinatidningen år 33 e.kr.Sen gick vi igenom massa symboler. Det var lärorikt. Sen gick vi ut och hade vattenkri för det var så fint väder. Clara och Frans hamnade i syndabocken. Ingen vet varför. Men Frans slapp i alla fall hårmoussen i byxorna. Sen fikade vi utomhus för solen tittade fram just då. 

Efter middagen var det fritid. Några hade FAFNU, andra gick till Paletten, andra köpte sitt godis i Kalles candy shop. Eftersom det var så fint väder åkte några och badade! 

Sen var det kyrkospel. Vi sjöng lite sånger och sen gjorde vi om manuset lite. Efter kvällsmaten fortsatte vi med volleybollen. Det var jättekul. Det tyckte myggorna också. 

Efter kvällsfika gick vi till kapellet. Sen var det godnattkramar utomhus! Myggorna var med även då. Nu ska vi läsa godnattsaga. 

PUSSPUSS/ Sofia G, Albin, Henrik och lilla Clara

FAFNU-arbetarna jobbar på
Alla konfirmander-04!
Rebecca och Magda gör kakor
Susanne, Amalia, Sara och Frida H FAFNU-arbetar