Påskdagen den 11 april 2004

Vi väcktes ca klockan 8.00 av Cissi. Vi tog en snabbdusch och sedan gick vi till kapellet för morgonbön. Efter det så åt vi frukost och sedan så städade vi våra rum, precis som varje morgon. Halv elva samlades alla ute på gården, vi skulle till kyrkan. Det var strålande solsken och en trevlig stämning i gruppen. Vi knatade iväg till kyrkan för en Högmässa. Vi kom tillbaka ca 12.30, alla med en påsklilja, som vi hade fått i kyrkan. Nu var det dags för middagsbön i kapellet. Klockan 14.00 så samlades alla på vinden efter en god lunch. Det var dags för Teewlingeens andra tävling… Det var en frågesport/ordlek som laget med ledarna vann…Efter det var det dags för fika, saft och kakor! Sedan hade konfirmanderna lektion på vinden, de slog i biblar. Sedan var det kvällsmat den smakade fint. Klockan 19.00 samlades alla på vinden igen, vi skulle ha upplevelsepromenad. Det började med att man knöt för något för ögonen, så man inte kunde se något. Sedan kom det en AL: are och ledde konfirmanderna ut på gårdsplan, sedan gick vi runt och fick uppleva Jesus sista timmar, det var spännande. Upplevelsen slutade i kapellet med completorium. Sedan så lade sig alla konfirmanderna i en stor hög på vinden bland täcken och kuddar och mamma å pappa läste godnattsaga. När de låg där och myste så kom AL: arna upp och sjöng ”Last kiss” med Pearl Jam . Sedan var det dags att gå och lägga sig. Slut på dagen.

Av: David och Ingrid

Frida och Charlotta gör frälsarkransar
Kramlek
Upplevelsevandring