Annandag Påsk den 12 april 2004

Alla vaknade dödströtta. Vid frukosten fick vi en härlig redogörelse över nattens händelser. 27 underbara ungdomar hade fått ”FAFNU”. Pappa Gustav var mycket nöjd. Sedan var det dags ha en liten teaterövning. Vi delades upp i olika grupper och dramatiserade var sitt bibelstycke. Många olika moderniserade versioner och även några originalversioner fick vi se… Härliga tider. Till lunch fick vi rester p.g.a Biskops och Dårs oerhört klantiga elefantsteg på natten som väckte Kattis och husmor Cicci. Efter lunch var det fritid för några. Men de flesta hade FAFNU. Ledarna gick runt och mobbade alla och pratade med varandra i walkie-talkie på ca 2 meters avstånd. De delade upp olika arbetsuppgifter som behövde göras på gården. Men alla uppgifter var inte lika viktiga. Tre klantiga DK killar grävde var sin grop på 1*1*1m var som de trodde skulle vara grunden till ett nytt hus, men när de väl var klara fick de veta den hemska sanningen – de skulle bara täppa igen den igen 🙂 Moahaha. Vi runt omkring var mycket roade av situationen. Hela FAFNU fritiden var en upplevelse i sig..

På eftermiddagen var det lektion med Kajsa. Alla konfirmander var döda, utom några smarta som sover på nätterna. Vi fick förbereda för sommarens middagsböner. När lektionen var slut doftade det choklad i hela huset! Cicci gjorde chokladsås till efterrätten som skulle förtäras med glass. Det var så (en krona) gott!

Nu ska vi gå upp på vinden och ha sångstund med de andra. Lallalalalalaaaaa. Vi har hört rykten om att prisutdelningen av rumsstädningstävlingen är senare ikväll. Adjunkt (Claras rum…) vinner, för de härskar på att fjäska.

Inatt blir det nog mycket utespring. Det är ju trots allt sista natten och imorgon hinner vi inte med FAFNU.

puss och kram / Daniel, Paroma och Clara

Nattens kuddskörd…
…som ledde till en massa nyttigt arbete.
Mattias och Frans krattar löv.
Clara och Niklas gör vårfint vid volleybollplanen
Bibeldramatisering