Tisdagen den 13 april 2004

Efter en minst sagt lång natt väcktes vi med klassiska instrument. Personerna som spelade var tyvärr inte särskilt begåvade vilket resulterade i en såkallat ”förfärligt dålig början på morgonen”. Efter att vi hade försökt att smälta den traumatiska upplevelsen satt vi halvdöda (och döva) vid en frukost UTAN GRÖT! Efter att vissa personer hade suttit och väntat på att deras älskade gröt skulle bli klar började Kajsa berätta för oss hur vi skulle göra för att städa rummen. Vi lyssnade koncentrerat och gjorde precis som hon sa till oss att göra, vi ägde! efter att vi hade städat flitigt och bra i några minuter var det dags för Mariekex och saft, detta kallades fika. efter fikan började man städa igen eller så satt man och tittade på när andra städade och fällde kommentarer som ”du missade en fläck..” När vi hade städat klart, flyttat grenar, stulit mor och fars (och kristians) walkie talkies, försökt att mörda Kaj och slappat fick frans (jag), Frida

Så att ni hittar tillbaks i sommar
Paroma och Ingrid rengör ljusstakar